Prikbord

Ons prikbord met weetjes en diversen.

Wilt u wat laten plaatsen op dit prikbord, stuur uw tekst, contactinfo en eventueel foto('s) naar info@nederlandseharpvereniging.nl

Advertenties op het prikbord worden automatisch na een half jaar verwijderd.

• Harpkist op wielen

Het is een harpkist van Lyon&Healy met vaste wielen onder de voet. Pedaalharp Lyon&Healy stijl 23 past er in, maar ook veel andere harpen kan je er goed in vervoeren.

Voor de juiste eigenaar die deze kist weer actief gaat gebruiken wil ik hem graag schenken.

Heb je een idee van een orkest die deze kist kan gebruiken hoor ik het ook graag.

mail: harp@merelnaomi.nl of bel 06-44958663 Merel Naomi

• Salvi harpkar gratis afhalen

De kar is nog goed te gebruiken.

Alleen de sluiting van de band moet worden vervangen.

Welke harpist(e) kan ik blij maken met deze kar? Gratis afhalen in Landsmeer.

mail: harp@merelnaomi.nl of bel 06-44958663

Merel Naomi

• David Sonate met 47 snaren

Ter verkoop aangeboden: David Sonate met 47 snaren en uitgebouwde klankkast. In mahoniekleur. De harp is gekocht in 2006 en in prima staat. Bouwjaar 2003. Wel wat lichte sporen van gebruik.

Het bedrag wat ik ervoor wil hebben is €16.500,00. Dat is de harp zeker waard, dus meer bieden mag.

De harp is goed onderhouden, door mijzelf en door de Veer van Hattem.

Extra's erbij: een stemsleutel en een transporthoes.

Reden verkoop: Ik gun deze harp een veel intensiever gebruik.

Proefspelen kan altijd.

Neem dan telefonisch contact op of via de mail.
    Graag bellen met zichtbaar nummer.

Contact gegevens: Mona Moog, Assen
    monamoog@hotmail.nl

• Te koop: Studieharp van het Italiaanse merk Salvi

Ik verkoop mijn studie-pedaalharp omwille van de aankoop van een concertharp. Deze studieharp van het Italiaanse merk Salvi heeft een warme, volle klank en is ideaal voor een student/liefhebber die de overstap wil maken van een hakenharp naar een pedaalharp.

Specificaties:
    - Bouwjaar 1987
    - onlangs gereviseerd
    - hoogte 1,76 cm
    - 46 snaren
    - incl. harpkar en transporthoes

Geïnteresseerden mogen mij steeds contacteren om te harp te komen uitproberen.

prijs: €10 500
    Helena De Cauwer

helenadc@me.com

• Te koop: Camac Clio pedaalharp

Hierbij bied ik mijn Camac Clio pedaalharp met uitgebouwde klankkast te koop aan. Het is een relatief kleine en lichte pedaalharp met 44 snaren. Ideaal als instap-pedaalharp, maar ook als je een makkelijk te vervoeren instrument zoekt. Door de uitgebouwde klankkast heeft de harp een prachtig volle en warme klank. De harp is in 1999 gebouwd en altijd met veel zorg behandeld (op een kleine lakbeschadiging na aan de achterkant is de harp nog in perfecte staat). Door de komst van ons kindje kom ik er helaas niet toe om veel te spelen.

Vraagprijs: € 8.500,- (nieuwprijs is € 14.365)

Harp details:
    Hoogte: 170 cm
    Bereik: 44 snaren, G00-F42

De harp is op te halen in Amsterdam.

Neem gerust contact op voor verdere vragen via mail: sbmkik@gmail.com of telefoon: 06-45234668

Groeten,

• Lyon & Healy Style 23 te koop

ich verkaufe meine wunderschöne Lyon & Healy Style 23 natural mit der Serien-Nr. 17557.

Die Harfe ist 8 Jahre alt und in sehr gutem Zustand. Die letzte Regulierung inklusive neuer Bassbesaitung (Pirastro) wurde von Billy Hornby im Oktober 2016 durchgeführt.

Das Instrument steht in Bonn und kann dort ausprobiert werden. Bei Interesse und für weitere Fragen stehe ich gerne zur Verfügung unter +49 151 178 166 21 oder per mail: heleneschuetz@gmx.net.

Der Preis beträgt 28.000 €.

Mit freundlichen Grüßen,

Helene Schütz

• Te koop, collectie harpboeken

Te koop, collectie harpboeken:

- voor de Ierse harp, oa. de etudes van Grossi, the little harp book van Grandjany, Triptiek 1 en 2 van de Braal, The Irish harp book van Sheila Larchet Cuthbert. Totaal 19 boeken. Vraagprijs 35 euro.

- voor de pedaalharp o.a. vier etude- en sonateboeken van Naderman, twee etudeboeken Bochsa, Vers la source dans le bois van Tournier, Impromptu van faure, Clair de Lune van Debussy/Salzedo en cellosuites van Bach in bewerking van Chefson. Totaal 26 boeken. Vraagprijs 80 euro.

De boeken zijn af te halen in Weesp (tot half augustus) of Utrecht (vanaf eind augustus). Voor meer informatie: marga.helmich@gmail.com of 06-48854574.

• Te koop aangeboden: een Lyon & Healy style 15

Wegens aanschaf van een Lyon & Healy style 23 is mijn mooie Lyon & Healy style 15 te koop. De harp is in uitstekende staat en heeft een prachtige klank. Vraagprijs: € 11.500.=

Alex Bonnet

Neem contact op met: harpalexbonnet@gmail.com

• Te koop: David, Concertharp

David, Concertharp, honingkleur ahorn, bouwjaar 1994

Mooie klank en in zeer goede staat, in maart 2017 gereviseerd, geïntoneerd, met nieuw pedaalleer.
    De bassen zijn in april 2017 vernieuwd. Incl Salvi hoes, voethoes en zuilhoes. Het instrument is getaxeerd op 19.500 Euro
    Nieuw kost deze David 39.000 Euro

Contact Anne Koene, mobiel 06-48944598, Amsterdam annekoene@gmail.com

Te Koop: Pedaal harp Diana van Salvi

Concertharp Diana van Salvi te koop. Uit 2008. In zeer goede staat. Uitgebouwde klankkast met prachtige versiering. Temperamentvolle klank. Helder in de bovenste octaven en zeer mooie warme bassen. Altijd goed uit de tocht gestaan en in een goed klimaat. Nog niet intensief bespeeld, omdat de tijd ontbrak en ik fysiek niet in goede conditie kom om eruit te halen wat erin zit. Ik houd het bij de keltische harp.

Verkoopprijs is inclusief:
    - stemsleutel
    - stofhoes
    - transporthoes (pilaar, voet en jas)
    - transport steekkar speciaal voor pedaalharp
    - reserveset snaren

De harp is zeker nog 19.000 euro waard. Biedingen vanaf 17.000 neem ik serieus.

Renske Breeman
    rbreeman@live.nl

Salvi Ana hakenharp, 38 snaren

Kleur: mahoniehout
    Bouwjaar: 1995
    Inclusief: stofhoes, stemsleutel en originele Salvi transporthoes.

Prijs: € 2250,=

Te bezichtigen en af te halen in Den Haag