Rosa Spier Huis Concert-theaterzaal beschikbaar voor jonge harpstudenten

Rosa Spier

“In het Rosa Spier Huis staan kunstenaars en het maken van kunst centraal. Het huis is een woon- en werkomgeving van een hechte gemeenschap van oudere kunstenaars. Zij wonen in het Rosa Spier Huis onder gelijkgestemden, met een atelier of muziekstudio en een podium aan huis”

Het Rosa Spier Huis biedt bewoners, maar ook kunstenaars van buiten, een podium. Met een intieme concert- en theaterzaal, expositieruimte en een hoogwaardig culturele programmering, vormt het huis een bijzondere ontmoetingsplaats voor kunstenaars en kunstliefhebbers, jong en oud.

Het Rosa Spier Huis is een open(baar) kunstcentrum. De deur staat open voor interactie tussen bewoners en bezoekers, en tussen oudere en jongere kunstenaars . Deze externe focus heeft al geresulteerd in enkele succesvolle pilotprojecten met samenwerkingspartners zoals de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Het Rosa Spier Huis nodigt daarom hierbij jonge musici uit om de concert- en theaterzaal te gebruiken voor bijvoorbeeld try-outs of een optreden in intieme setting. De huidige concertzaal heeft circa 110 plaatsen.

Voor nadere informatie: f.bekkers@rosaspierhuis.nl

Rosa Spier Huis: Esseboom 2 1251 CP Laren (NH)

Geplaatst: maandag 22 mei 2017