In Memoriam: Teresia Rieu

Teresia Rieu

In Memoriam: Met verdriet in ons hart hebben wij afscheid genomen van Teresia Rieu. Zij was een enorm gepassioneerd harpiste en pedagoog, een inspiratie voor velen! Op maandag 3 april 2017 overleed ze na een kortstondig ziekbed, omringd door haar dierbaren. Wij zijn dankbaar voor wat Teresia voor de Nederlandse harpwereld, en in het bijzonder als bestuurslid van het eerste uur voor onze vereniging heeft betekend.

It is with great sadness that we announce the passing of our esteemed colleague Teresia Rieu, on April 3 2017, aged 69, after a short period of illness. We are grateful for her contribution to the lives of so many, and we certainly appreciated her involvement in our harp society, serving on the first board of directors. As an incredibly passionate harpist and pedagogue, she was an inspiration to several generations of harpists in The Netherlands and beyond.

Geplaatst: dinsdag 11 april 2017