Lanceringsfeest composingforharp.com

zondag 8 juni 2014, 16:00, Splendor Amsterdam

Er wordt wel eens gezegd dat de harp ‘a composer’s dream’ is met onbegrensde mogelijkheden. Maar eveneens is de harp het meest gevreesde instrument voor componisten, met zijn speciale technieken en beperkingen. Twee jaar terug besloten de harpistes Sabien Canton en Miriam Overlach een website op te zetten met instructiefilms over alle harptechnieken, een forum en een bibliotheek.

Vanaf 8 juni is de website klaar en online!!

Om dit te vieren toveren de harpistes Splendor om in het Harplaboratorium, waarin de allernieuwste experimenten rond compositie, harp en performance te beleven zijn.
Waag een gokje op het muzikale dartbord, geniet van composities van Bulsink, Downs, Myrmel, Van Veenendaal en Van Breen, doe de harpgehoortest en surf natuurlijk rond op composingforharp.

Sabien Canton en Miriam Overlach - Harp
, Special guest: Liesbeth Vreeburg

Met dank aan: Eric de Clercq, Uli Genenger, Broekmans & van Poppel, Camac Harps en veel donateurs!

Voorverkoop: € 12.00, Kaarten aan de deur: € 12.00, Splendorleden: € 10.00, Studenten: € 8.00

www.splendoramsterdam.com/concerten/wwwcomposingforharpcom

Geplaatst: dinsdag 3 juni 2014