Joost Willemze winnaar Prinses Christina Concours

1e prijs: Joost Willemze, harp (15 jaar, Woerden) winnaar Prinses Christina Concours categorie 15 t/m 19 jaar
* Oranje-Nassau Groep Prijs: Bezoek aan een buitenlandse zomercursus (inclusief reis en verblijf), aangeboden door de Oranje-Nassau Groep.
* AVRO Spiegelzaal Prijs: Een live-optreden in het AVRO-radioprogramma ‘Spiegelzaal’ vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.
* Koninklijk Concertgebouworkest Prijs: Twee concertabonnementen in de serie A voor het seizoen 2012-2013.
* Persoonlijke Presentatie Prijs: Werken aan je toekomst is werken aan je persoonlijke presentatie. Masterclass in internationaal protocol, etiquette en non-verbale communicatie. Aangeboden door het Institute of Protocol The Hague.

Geplaatst: donderdag 19 april 2012